Ana Sayfa Duyurular İBB: Deniz taksi üretimi başlıyor

İBB: Deniz taksi üretimi başlıyor

647
0

Şirket-i Hayriye’nin 170. Kuruluş Yıldönümünde, İBB Deniz Taksilerin ilkinin üretimine başlanacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tanıtım Toplantısına katılarak ilk üretimi başlatacak. Dünyanın yaşayan en eski tersanesi Haliç Tersanesi’nde inşa edilecek Deniz Taksilerden ilk etapta 50 adet üretilecek. Taksiler, 2021 yazında hizmet vermeye başlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları AŞ, Şirket-i Hayriye’nin 170. Kuruluş Yıldönümü’nde önemli bir projeyi hayata geçiriyor. İBB Deniz Taksilerinin ilkinin üretimine Haliç Tersanesi’nde başlanacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, toplu ulaşımda denizin payının artırılması yönünde başlattığı projelerden biri olan Deniz Taksilerden ilk etapta 50 adet üretilecek. 2021 yazında hizmet vermeye başlayacak olan Deniz Taksilerin rengine İstanbullular karar verecek.

Şirket-i Hayriye’nin 170. Kuruluş Yıldönümü Kutlaması ve Deniz Taksi Tanıtım Toplantısı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek.


Kaynak: İBB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerik1003B kapsamında beyanname bildiriminde bulunan firmalar Mali Müşavir ile anlaşırsa 1003A kapsamında bildirimde bulunabilir mi?
Sonraki İçerikAmortismanı belirlenen orandan daha düşük bir oranda ayırabilir miyiz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz