Ana Sayfa Dijital Yaşam Hoşgeldin Murat ERDÖR

Hoşgeldin Murat ERDÖR

1501
0

Hoşgeldin Murat ERDÖR, 

Yeni nesil teknolojileri üzerinde yıllardır araştırma ve çalışmalar yapan Türkiye’nin önemli dijital dönüşüm danışmanlarından değerli Murat ERDÖR bilgi ve tecrübelerini 19 Şubat 2019 tarihinden itibaren MuhasebeNEWS takipçileri ile paylaşmaya başlayacak. 

Kendisini ekibimizin içerisinde görmekten ve takipçilerimize bu alanda da nitelikli bilgiyi sunacak olmaktan dolayı mutluyuz. 🙂 

Faydalı olması dileklerimizle, 
MuhasebeNEWS Ekibi

 


Murat Erdör

TED Ankara Koleji’nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1999 yılında mezun olan Murat Erdör, Bahçeşehir Üniversitesi’nde “Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi” üzerine master yaptı. Finans, hizmet ve enerji sektörlerinde yerli ve yabancı birçok şirkette çalıştıktan sonra, uzun süre dijital pazarlama ve otomasyon konusunda dünyanın sayılı markalarından biri olan Emarsys’de Türkiye Ülke Müdürlüğü görevini yürüttü. Emarsys’deki başarılarının ardından Türkiye’nin lider pazarlama platformu Euromessage’da Türkiye Genel Müdürü olarak çalışan Erdör, 20 senelik kurumsal hayata ara verip Me Consultancy adlı firmayı kurdu. Kariyerine “dijital dönüşüm danışmanı” olarak devam eden Erdör, aynı zamanda “Bilgi Paylaştıkça Güzel” temalı www.muraterdor.com adlı web sayfasıyla farklı konularda sektöre katkıda bulunuyor.

Web Sayfası: www.muraterdor.com

Linkedin: www.linkedin.com/in/muraterdor

Twitter: www.twitter.com/muraterdor

Önceki İçerikİş kaybı tazminat ücretim ne kadardır?
Sonraki İçerikSürdürülebilir Kalkınma Göstergeleri, 2010-2017

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz