Ana Sayfa Çalışma Hayatı Haziran ayında hem kısa çalışma ödeneği hem de nakdi ücret desteği alan...

Haziran ayında hem kısa çalışma ödeneği hem de nakdi ücret desteği alan bir personelin SGK eksik gün bildirim kodu ne olmalıdır?

Haziran ayında hem kısa çalışma ödeneği hem de nakdi ücret desteği alan bir personelin SGK eksik gün bildirim kodu ne olmalıdır?

2665
0

Henüz işbaşı yapmayan bir işçinin KÇÖ’sü 20.06.2020 de bitti. 21.06.2020 ila 30.06.2020 arasında NÜD ne başvuruda bulunduk diyelim. Yani haziran ayında hem KÇÖ hem NÜD aldık hesabımıza yattı. Peki bu işçi için 01.07.2020 ila 31.07.2020 arası tekrardan KÇÖ başvurusu yapılabilir mi?

NÜD yapabilir ve KÇÖ için ilgili İŞKUR tarafınıza göndereceği tabloyu doldurup KÇÖ ye devam edebilirsiniz.

Kısa çalışma ödeneği 21 haziranda biten çalışanlar için, 9 gün için (covid 19 ücretsiz izin) girişi yapıldı. Haziran ayı e-bildirgesinde eksik gün nedeni; (27 kısa çalışma ödeneği ve diğer nedenler) mi? -29 pandemi ücretsiz izin ve diğer nedenler mi olmalıdır?

29 kod seçmeniz gerekmektedir.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİşveren tarafından ödenen özel sağlık poliçesi primlerinin vergi matrahına brüt olarak iblağ edilip edilmeyeceği ve indirim konusu yapılıp yapılmayacağı
Sonraki İçerik23 Haziran’da kısa çalışma ödeneği biten bir personel için nakdi ücret desteği alıp temmuz ayında tekrar kısa çalışma ödeneği alabilir miyiz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz