Ana Sayfa Vergi Ham olarak aldığımız kumaş üzerine işlem yapıp sattığımızda düzenleyeceğimiz faturada KDV oranı...

Ham olarak aldığımız kumaş üzerine işlem yapıp sattığımızda düzenleyeceğimiz faturada KDV oranı ne olmalıdır?

Ham olarak aldığımız kumaş üzerine işlem yapıp sattığımızda düzenleyeceğimiz faturada KDV oranı ne olmalıdır?

939
0

Ham halinde olan kumaşı kayıtlarımıza alırken %8 KDV ile alıyoruz. Bize gelen bu kumaşı dijital baskı işlemleri uyguluyoruz. Satışını yapacağımız bu baskılı kumaşın KDV oranı hakkında bilgi alabilir miyiz?

 

KDV oranları için Web sayfamızdaki mevzuat / pratik bilgilerde bulunan listelerden yararlanınız. Bahsettiğiniz teslim için
I sayılı listede ise ; % 1
II sayılı listede ise; % 8
Her iki listede de yoksa genel oran olan % 18 uygulanır.


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikVarlık barışı kapsamında yararlanılan tutarlar için daha sonra inceleme yapılır mı?
Sonraki İçerikGeçmiş yıllarda alınıp tahsil edilemeyen dövizli çekler şimdi iade edilirse kur farkı hesaplaması yapılacak mıdır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz