Ana Sayfa Haberler Ham Çelik Üretimi Ocak – Şubat döneminde yüzde 16 azaldı

Ham Çelik Üretimi Ocak – Şubat döneminde yüzde 16 azaldı

806
0

Türkiye’nin ham çelik üretimi Şubat ayında, geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 12,5 düşerek 2 milyon 635 bin tona geriledi. Bir önceki aya oranla ise üretim, yüzde 2,6 artış gösterdi.

2019’un ilk iki aylık dönemine bakıldığında toplam ham çelik üretimi, geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 16,1 azalarak 6,2 milyon tondan 5,2 milyon tona geriledi.

 

 

 


Kaynak:Türkiye Çelik Üreticileri Derneği
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikOcak – Şubat döneminde çelik ürün ihracatı arttı, ithalatı azaldı
Sonraki İçerikAra Pacis (Görkemli Barışın Sunağı) (Sanat Tarihi / Antik Akdeniz Sanatı)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz