Ana Sayfa İstatistik GTS’ye göre Temmuz 2020’de en fazla ihracat yapılan ülkeler sırasıyla Almanya, İngiltere...

    GTS’ye göre Temmuz 2020’de en fazla ihracat yapılan ülkeler sırasıyla Almanya, İngiltere ve ABD oldu

    824
    0

    GTS Kapsamında Ülkelere Göre İhracat ve İthalat

    GTS’ye göre en fazla ihracat yapılan ülkeler sırasıyla Almanya, İngiltere ve ABD olmuştur.

    2020 yılı Temmuz ayında en fazla ihracat yapılan ülke Almanya (1 milyar 458 milyon dolar) olurken, bu ülkeyi sırasıyla İngiltere (963 milyon dolar) ve ABD (942 milyon dolar) izlemektedir.

    GTS’ye göre en fazla ithalat yapılan ülkeler sırasıyla Çin, Almanya ve Rusya Federasyonu olmuştur.

    2020 yılı Temmuz ayında en fazla ithalat yapılan ülke Çin (1 milyar 911 milyon dolar) olurken, bu ülkeyi sırasıyla Almanya (1 milyar 835 milyon dolar) ve Rusya Federasyonu (1 milyar 279 milyon dolar) izlemektedir.


    Kaynak: T.C. Ticaret Bakanlığı Verileri
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikOtellere verilen personel servis taşımacılığı hizmetlerindeki faturaların KDV oranı nedir?
    Sonraki İçerike-Arşiv fatura kesmede üst sınırı var mı?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz