Ana Sayfa Ekonomi Google yetkilileri: Çin’de sansürlü arama motoru üzerindeki araştırmamıza devam ediyoruz

Google yetkilileri: Çin’de sansürlü arama motoru üzerindeki araştırmamıza devam ediyoruz

696
0

Google yetkilileri: Çin’de sansürlü arama motoru üzerindeki araştırmamıza devam ediyoruz.

Google yöneticisi Sundar  Pichai,  Çin’de sansürlü arama motoru üzerinde yapılan çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

San Fransisco’da yapılan toplantıda Pichai, basına henüz araştırmalarının ilk safhalarında olduklarını ve sürecin ilerlememe ihtimalinin olabileceğini söyledi.

Ağustos ayında ilk olarak, Google’ın, Çin’deki sansür uygulamaları yüzünden giremediği pazarda hâkim olma idealleri üzerine çalışmaları basına sızmış ve araştırma insan hakları aktivistleri tarafından şiddetli bir eleştiriye maruz kalmıştı.


Kaynak:BBC uk
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Karen Audit veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikMicrosoft’un kurucu ortağı Paul Allen, 65 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Sonraki İçerikKuzey Kore’nin IMF’ye katılması için gerekenler nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz