Ana Sayfa Haberler Google Finlandiya’da tesis kuracak

Google Finlandiya’da tesis kuracak

871
0
Google Finlandiya’da tesis kuracak

Google şirketi Finlandiya’daki ikinci tesisini kurmaya hazırlanıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Finlandiya’nın Hamina kentinde 600 milyon euro değerinde yeni bir veri merkezi kurulması planlanıyor.

Şirketin Finlandiya sorumlusu Antti Jarvinen, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘’Google hizmetlerine olan talep gittikçe artıyor ve veri merkezimizi bu talebi karşılamak amacıyla kuruyoruz’’ dedi.

Google’ın Hamina’da halihazırda bir tesisi bulunuyor.

Google Avrupa’da ayrıca Hollanda, İrlanda ve Belçika’da very merkezlerine sahip.

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikBitcoin yılın en yüksek seviyesinde
Sonraki İçerikAlexandria Ocasio-Cortez Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz