Ana Sayfa Şirketler Glassdoor’un Eleman Arayan Harika Şirketler Listesi

Glassdoor’un Eleman Arayan Harika Şirketler Listesi

1460
0

Glassdoor eleman arayan harika şirketler listesini yayımladı.

Uline

Yan Haklar: 24 saat açık fitness merkezi, özel antrenörler, sauna, duşlar ve havlu servisi, emziren kadınlar için anne odası, kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği veren bir kafeterya, üniversite harcı için yardım, pek çok ders veren bir özel eğitim programı.

Digital Air Strike

Yan Haklar: Yazları Cuma günü yarım gün ve ücretli bayram izinleri var. Sağlık sigortası ve akıl sağlığı desteği de sunuyorlar.

Kohl’s

Yan Haklar: Çalışanlarına indirim yapıyorlar. Belirli dönemlerde yüzde 35’e çıkıyor. Sağlık, diş, göz, engellilik, hayat sigortası, harç yardımı, telefon fatura indirimleri de var.

Starbucks

Yan Haklar: Eski bir baristaları şöyle diyor: “İlk yılımdan sonra Starbucks hissesi teklif edildi ve harika bir sağlık sigortası planı, bu plan tüm ailenizi ve eşinizi kapsayabiliyor. Kişisel sorunlarınız olduğunda arayabileceğiniz bir Telefon Hattı da var.”

Sanofi

Yan Haklar: 14 ücretli tatil günü dışında üç kişisel gün izni veriyor, çalışanları ilk yıldan sonra üç hafta, beş yıldan sonra da dört hafta tatil yapıyorlar. Sanofi çalışanları iyi bir iş-hayat dengesi kurabilsin diye esnek çalışma saatleri sunuyor.

Panda Express

Yan Haklar: Panda Express tatil, emeklilik planı, sağlık sigortası vs sunuyor. Aynı zamanda üniversite harcının %60’ına kadar ödüyorlar.

Glassdoor

Yan Haklar: Mill Valley’deki merkez ofisinde spor salonu var,  evden çalışma imkanı sunuyor ve maaşlı çalışanlarına sınırsız tatil hakkı veriyor. Çalışanlarının primlerinin tamamını ve bakmakla yükümlü olduklarının da %90’ını ödüyor. Sağlık güvencesi ilk günden başlıyor.

Kaynak: Glassdoor

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikHayalinizdeki Maaşı Almak İçin Yapmanız Gerekenler
Sonraki İçerikEğitim Sektöründe Çalışacak Yabancılara Ait Çalışma İzni İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz