Ana Sayfa Mevzuat Gerçek kişiler ticaret odasından kaydını nasıl sildirebilir?

Gerçek kişiler ticaret odasından kaydını nasıl sildirebilir?

795
0

Mersis’ten başvuru yapılarak talep numarası ve gerekli evraklar ile bölge temsilciliğine randevu alınmadan başvuru yapılmalıdır.

1-) Mal beyanı içerir dilekçe

Tacir tarafından imzalanmış olmalı

2-) Vefat nedeniyle kapanış talebinde Noter onaylı ya da asıl veraset ilamı veya mirasçılık belgesi eklenmeli, Mal beyanı içerir vefat dilekçesini ve dilekçe içeriğinde bulunan mal beyanını varislerden biri tarafından imzalanmalıdır.

 


Kaynak: İto.org.tr
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikBirleşik Krallık’ta tüketici fiyatı enflasyonu Kasım 2019’da %1,5 arttı
Sonraki İçerikMuhtasar ve prim beyannamesinde sigorta Muhtasar ve prim beyannamesinde sigorta tescili olmayan firmaların sicil birleştirme yaptırması gerekir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz