Ana Sayfa Güncel Genel kurulda görüşülmeyen maddeler toplantı tutanağında nasıl kayda alınmalıdır?

Genel kurulda görüşülmeyen maddeler toplantı tutanağında nasıl kayda alınmalıdır?

Genel kurulda görüşülmeyen maddeler toplantı tutanağında nasıl kayda alınmalıdır?

739
0

Huzur hakkı gündem maddesi olan A.Ş. genel kurulda bu gündem ile ilgili görüşmek istememektedir. Görüşülmeyen gündem maddesi için tutanağa nasıl bir ifade yazılması doğru olur?

 

Bu konuda bir düzenleme olmadığı gibi konu tamamen şirket yönetiminin kaleme almasına bağlıdır. Bu konuda bir değerlendirmenin yapılması olası değildir.


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikGTB’ den gelen uygulama yanıtında elektronik imza bulunmamaktadır. Uygulama yanıtını geçerli kabul edecek miyiz?
Sonraki İçerikDava sonucu tahsil ettiğimiz vade farkı için iç yüzde ile KDV hesaplamamız gerekir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz