Ana Sayfa SGK Genç girişimci desteği alan bir kişi SGK’lı olarak bir yerde çalışmaya başladığında...

    Genç girişimci desteği alan bir kişi SGK’lı olarak bir yerde çalışmaya başladığında teşviki biter mi?

    725
    0

    Genç girişimci teşvikinden yararlanan gerçek kişi mükellef aynı zamanda sgk işe girişi olursa teşvik şartlarını kaybetmiş olur mu?

    Evet kayıp eder. 

    Mükellefin Kendi işinde bilfiil çalışılması gerekir. Ücretli olarak başka bir yerde çalışamaz.

    BENZER İÇERİKLER

    Genç girişimci istisnasından bilanço usulüne tabi olan mükellefler faydalanabilir mi?

    Genç girişimci istisnasından kaç yaşına kadar yararlanabiliriz?

    Babası adına kayıtlı aracı satın alıp kendisine mükellefiyet açan kişi genç girişimci istisnasından yararlanabilir…


    Kaynak: İsmmmo
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikReklam hizmetleri için düzenlenen faturaya istinaden yansıtma faturası düzenlenirse bu faturada KDV tevkifatı hesaplanmalı mıdır?
    Sonraki İçerikReklamda oynayan serbest meslek erbabı bir kişi bu hizmeti için düzenleyeceği faturada KDV tevkifatı yapmalı mıdır?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz