Ana Sayfa Muhasebe Gelir vergisi beyannamesinde sağlık harcaması kısmında yazar kasa fişlerini indirim konusu yapabilir...

Gelir vergisi beyannamesinde sağlık harcaması kısmında yazar kasa fişlerini indirim konusu yapabilir miyiz?

1318
0

2019 yılına ait yıllık gelir vergisi beyannamesinde indirilecek giderler arasında yer alan sağlık giderleri bölümüne “yazar kasa fişi” olarak eczaneden alınan ilaç vs. fişleri yazılabilir mi?

Maliye Fatura ve S.M Makbuzunu kabul ediyor.

Mart ayı itibariyle kapanışı verilen şahıs işletmesinin sözleşmesi feshedilmeli midir? 2020 GV beyannamesi önümüzdeki sene bildirilecektir. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim?

Feshetmeniz gerekir. 2020 yılına ilişkin 2021/Mart’da verilecek yıllık beyannameyi fesih yapsanız da gönderebileceksiniz.


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikResmi Rezerv Varlıkları Mart 2020’de bir önceki aya göre %14,5 azalarak 92,1 milyar ABD doları olarak gerçekleşti
Sonraki İçerikElektrik Tüketim Desteğinden Bir Yılda 1 Milyon 515 Bin 47 Hane Yararlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz