Ana Sayfa Muhasebe GEKAP Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı.

    GEKAP Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı.

    572
    0

    GEKAP Yönetmeliği’nin Uygulama Usul ve Esasları’nda güncelleme yapılmıştır.

    23 Temmuz 2020

    Geri Kazanım Katılım Payına İlişkin Yönetmelik’in uygulanması sürecinde sıkça sorulan sorulara cevap olması, yaşanan tereddütlerin giderilmesi, uygulamanın geliştirilmesi ve açıklayıcı örneklerle desteklenerek netleştirilmesine yönelik yayımlanan Geri Kazanım Katılım Payına İlişkin Yönetmeliğin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar’da 23/07/2020 tarihli ve 155226 sayılı Bakan Oluru ile güncelleme yapılmıştır.

    Geri Kazanım Katılım Payına İlişkin Yönetmeliğin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar’da yapılan güncellemelere ulaşmak için tıklayınız.

     


    Kaynak: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı . https://cygm.csb.gov.tr/gekap-yonetmeliginin-uygulama-usul-ve-esaslarinda-guncelleme-yapilmistir.-duyuru-409891
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikDüzenlenmiş olduğumuz e-İrsaliyeyi iptal edilebilir miyiz?
    Sonraki İçerikYurt dışındaki taşınmaz ve iştirak satışları vergiden istisna mı?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz