Ana Sayfa SGK Geçmiş tarihli 7252 sayılı SGK teşvikinden faydalanabilir miyiz?

    Geçmiş tarihli 7252 sayılı SGK teşvikinden faydalanabilir miyiz?

    484
    0
    7252 sayılı kanundan yararlandığımız personel için tekrar KÇÖ’den yararlanırsak bir daha 7252 sayılı kanundan faydalanabilir miyiz?

    İşyerindeki kısa çalışmanın sona erdirilmesi ve haftalık normal çalışma sürelerine dönülmüş olması gereklidir. Kısa çalışmanın sona erdiği tarihi takip eden aydan itibaren 3 ay süreyle verilecektir. 

    Her bir ay için sağlanacak teşvik, sigortalının KÇÖ aldığı aylık ortalama gün sayısını geçemeyecektir.


    7252 sayılı kanundan bugüne kadar hiç yararlanmadık. Geriye dönük yararlanabilir miyiz? Yararlanabilirsek ne şekilde başvuru yapmalıyız?

    Eğer 7252 şartlarını taşıyor iseniz geriye doğru yararlanabilirsiniz. 

    Ek ve düzeltme vermeniz gerekmektedir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikEmekli memurun yazdığı kitabın satışı kazanç vergisine ve KDV’ye tabi midir?
    Sonraki İçerikACD ülkeleri ile olan ticaret hacmi 2020 yılında yaklaşık 100 milyar dolar oldu ve bu rakam Türkiye’nin toplam ticaret hacminin %26’sına karşılık geldi

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz