Ana Sayfa Duyurular Fransız Kalkınma Ajansından (AFD) Sağlanan Program Kredisi ve Hibeye İlişkin Duyuru

Fransız Kalkınma Ajansından (AFD) Sağlanan Program Kredisi ve Hibeye İlişkin Duyuru

706
0
FRANSIZ KALKINMA AJANSINDAN (AFD) SAĞLANAN PROGRAM KREDİSİ VE HİBEYE İLİŞKİN BASIN DUYURUSU

17 Nisan 2019

Fransız Kalkınma Ajansından (Agence Française de Développement, AFD) 150 milyon Avro tutarında finansman sağlanmasına ilişkin Program Kredisi Anlaşması 17 Nisan 2019 tarihinde (bugün) imzalanmıştır. Söz konusu finansman, Orman Genel Müdürlüğünce (OGM) yürütülmekte olan orman rehabilitasyonu, erozyon kontrolü ve ağaçlandırma faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla kullanılacaktır.

Program Kredisi ile birlikte, ormancılık politikaları ve yönetimi alanında bilgi paylaşımı ve teknik işbirliği kapsamında kullanılmak üzere AFD, ONF (France National Forests Office – Fransa Ulusal Orman Ajansı) ve OGM arasında 800.000 Avro tutarında bir Hibe Anlaşması da imzalanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

 

 

 


Kaynak: hmb.gov.tr
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikQualcomm ve Apple anlaştı
Sonraki İçerikDünya Sanat Günü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz