Ana Sayfa Vergi Firmalar sözleşmeli oldukları mali müşavirlerin dışında bir mali müşavirden danışmanlık hizmeti alabilir...

Firmalar sözleşmeli oldukları mali müşavirlerin dışında bir mali müşavirden danışmanlık hizmeti alabilir mi?

Aracılık ve sorumluluk sözleşmesi bulunan bir mükellefe danışmanlık hizmeti verebilir miyiz? Firmalar sözleşmeli oldukları mali müşavirlerin dışında bir mali müşavirden danışmanlık hizmeti alabilir mi?

903
0

Aracılık ve sorumluluk sözleşmesi bulunan bir mükellefe danışmanlık hizmeti verebilir miyiz?

Başka meslek mensubu ile aracılık ve sorumluluk sözleşmesi olan mükellefe Türmob e-birlik sözleşmesi (Danışmanlık seçeneği kullanılır) yapılarak hizmet verebilirsiniz.

Meslek mensubunun rızası alınması söz konusu olmaz. Bu işe müşteri karar verir. Birden fazla meslek mensubundan da hizmet alabilir.

Defterini tuttuğum limited şirketin müdürü değişmiştir. Bu durumda Smmm Aracılık ve Sorumluluk sözleşmesi yenilenmeli midir?

Sözleşme Tüzel kişilik ile yapılmıştır. Sözleşme yenilenmez.

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikFirmaların yatırım amaçlı aldığı altınlar için enflasyon düzenlenmesi yapılır mı?
Sonraki İçerikCiro primlerini hangi hesapta takip edebiliriz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz