Finans Nedir?

1441
0

Doç.Dr.Aysel Gündoğdu Kimdir?

İlk ve orta öğrenimimi İzmir’de tamamladıktan sonra üniversite eğitimim için 2003 yılında İstanbul’a geldim. Yüksek lisans, doktora eğitimi derken İstanbul alışkanlık yaptı:)

Mezun olduğum yıl (2007) bir aracı kurumun araştırma departmanında işe başladım.

Rapor yazıyor, piyasayı takip ediyordum ancak bir süre sonra yaptığım bu işin bana göre olmadığını anladım. Ardından bir emeklilik şirketinin fon bölümünde çalışarak yüksek lisans eğitimime devam ettim. Hayatımdaki en önemli kararlardan biri olan dönemde özel sektörden ayrıldıktan sonra doktora eğitimi ile akademisyenlik serüvenim başlamış oldu.

8 yıldır öğretiyorum, öğreniyorum, araştırıyorum ve yazıyorum. Halen İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmalarıma devam ediyorum. Finans alanında yayımlanmış 12 kitabım, çok sayıda makalem ve bildirim bulunmakta. Aynı zamanda dergipark sisteminde kayıtlı hakemli “Bankacılık ve Sermaye Piyasası Araştırmaları Dergisi”nin yayın sahibi ve editörüyüm. Bilgiyi paylaştığım için büyük haz aldığım “finansal okuryazarlık” projem olan #finansokulu kanalı ile her seviyeden bireye finans hakkında bilgiler veriyorum.

Twitter: https://twitter.com/dragundogdu
Twitter2: https://twitter.com/ekonomikitaplar
Facebook: https://www.facebook.com/docdrayselgu
Instagram: https://www.instagram.com/ekonomikita
Instagram2: https://www.instagram.com/docdragundo
Kişisel Web Sayfası: http://www.finansoloji.com/
Dergi Sayfası: http://www.bankasermaye.com/

Kitaplarım: Uygulamalı Finansal Tablolar Analizi https://www.gazikitabevi.com.tr/urun/… Türkiye’de Sürdürülebilir Finans Uygulamaları https://www.gazikitabevi.com.tr/urun/… Finansın Temel Teorileri: https://www.idefix.com/Kitap/Finansin
Finansın Temel Kavramları: https://www.gazikitabevi.com.tr/urun/
Finansal Yönetim: https://www.seckin.com.tr/kitap/66372
Yatırım Projelerinin Değerlendirilmesinde Ekonomik Analizler: https://www.seckin.com.tr/kitap/19152… ve diğer kitapların tümü için; http://www.finansoloji.com/kitaplar/

 

 


Kaynak: Finans Okulu Youtube Sayfası – Tam Link https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=CNEyjW4CN9M
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerik4a ve 4b sigortalılığı olan bir kişi emeklilik başvurusu yaptığında hangi kurumdan emekli olacağı nasıl hesaplanır?
Sonraki İçerikSessizliğin Sesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz