Ana Sayfa Mevzuat Fikri ve sınai haklar ile ilgili olarak e-başvuru yaparken yararlanabileceğimiz bir başvuru...

Fikri ve sınai haklar ile ilgili olarak e-başvuru yaparken yararlanabileceğimiz bir başvuru rehberi var mıdır?

801
0
Fikri ve sınai haklar ile ilgili olarak e-başvuru yaparken yararlanabileceğimiz bir başvuru rehberi var mıdır?

 

Fikri ve Sınai Hakların İhlali İle İlgili Olarak Gümrük İdaresinin Harekete Geçmesine İlişkin Başvurunun elektronik imza ile internet üzerinden yapılmasına imkân sağlayan programın kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin detaylı bilgiler, Ticaret Bakanlığının kurumsal web sitesinden ulaşılabilen (Anasayfa/E-İşlemler/Uygulamalar) ”Fikri ve Sınai Hakların Gümrüklerde Korunmasına İlişkin E-Başvuru Rehberi” aracılığıyla edinilebilmektedir.

 

 

 


Kaynak: Ticaret Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Önceki yıllarda elden imzalayarak Gümrükler Genel Müdürlüğüne gönderdiğim ve koruma sağladığım marka hakkıma ilişkin olarak yine aynı işlem mi gerçekleştiriliyor?

Hangi eşyaya fikri ve sınai mülkiyet haklarının korunmasına ilişkin sınır önlemleri uygulanmaz?

Marka/Patent vb. fikri mülkiyet hakkım için gümrüklerde korunma sağlanmasını istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Önceki İçerikCan Bartu Kimdir?
Sonraki İçerikFacebook Developer Circles artık Türkiye’de

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz