Ana Sayfa Şirketler Fiat Chrysler ABD, Kanada ve Meksika’daki Hatalı Araçlarını Geri Çekiyor!

Fiat Chrysler ABD, Kanada ve Meksika’daki Hatalı Araçlarını Geri Çekiyor!

1127
0

Fiat Chrysler şirketi 2011-2014 yılları arasında üretilen Dodge Durango ve Jeep Grand Cherokee modellerinde ortaya çıkan fren takviyesi korumalarına su girmesi durumunda aşınma ve donmaya neden olabileceğinden dolayı fren fonksiyonlarının olumsuz etkilenmesi sebebiyle ABD’de 646 bin 394 aracının geri çağırıldığını belirtildi.

Aynı modellerden Kanada’da 42 bin 304, Meksika’da 21 bin 139 aracını geri çağıran firma, sürücülerin fren pedalında aşırı sertlik hissedebileceğine dikkat edilmesini ve bunu gözlemleyen sürücülerinde firmayla iletişime geçmesi gerektiğini bildirdi.

Kaynak: Fortune

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikE-Fatura Kullanıcılarının Dikkatine!!! Yapım İşlerinde Uygulanacak KDV Tevkifatı Oranı Değişikliği Uygulamasında Nasıl E-Fatura Düzenleyebilirsiniz?
Sonraki İçerikDev Şirkete Dev Ceza!!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz