Ana Sayfa Şirketler Ferrari Yeni Modeli Türkiye’de Satışa Sunuldu!!! Peki Fiyatı Ne Kadar?

Ferrari Yeni Modeli Türkiye’de Satışa Sunuldu!!! Peki Fiyatı Ne Kadar?

3117
0

Bu yıl düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda Ferrari’nin yeni modeli 812 Superfast Türkiye’de 820 bin 770 Euro’dan yani yaklaşık 3,5 milyon Liraya satışa sunuldu.

Yeni Model hakkında konuşan Fer Mas Şirket Müdürü Saip Bel 800 HP’lik motora sahip Superfast modelinden Ekim ayında sahibine teslim etmek üzere bu yıl içinde bir adet getirdiklerini ifade etti.

Araç; 6,5 litre V12 yapılı 800 HP’lik motora sahip, 7000 d/d’de 718 Nm’lik maksimum tork değeri sunuyor. Dikkat çekici maksimum tork değerinin yüzde 80’i ise 3500 d/d’den itibaren sürücünün kullanımına sunulurken hem sürüşü iyileştiriyor hem de düşük devirlerde bile etkileyici hızlanma sağlıyor. Litre başına 123HP güç üretimi değerine ulaşmak amacıyla, yine yüksek performans motorlarında ilk defa uygulanan 350 barlık doğrudan enjeksiyon sistemi ve F1 motorlarından ilham alınarak tasarlanmış değişken geometrili hava emiş sistemi entegre olarak görev yapıyor ve bu sayede benzersiz bir performans elde ediliyor.

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerik2018 Yılında Tüm İllere Doğalgaz Geliyor!!!
Sonraki İçerikDevlet 18 Yaşındaki Gençlerin GSS Primini Ödeyecek!!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz