Ana Sayfa Ekonomi Facebook’ta Zuckerberg Krizi

Facebook’ta Zuckerberg Krizi

807
0

Facebook’ta Zuckerberg Krizi

Facebook şirketinin ortakları, Amerika’nın dört büyük kamusal sermayesi, Zuckerberg’ün yönetim kurulundan istifası için çarşamba günü toplandı. Ardı arkası kesilmeyen bir dizi kamusal vicdana yönelik skandallara karışan Zuckerbeg’ün istifası ile, şirket kaybettiği itibarını geri kazanmayı amaçlıyor.

Illionis, Rhode Adası, Pensilvanya ve New York kamusal sermayeleri, Zuckerberg’ün yönetim kurulu başkanlığından istifa teklifine beraber imza attı.


Kaynak:Reuters.com
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebe News veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikDİİB kapsamında yapılan ithalat sonucu elde edilen ikincil işlem görmüş ürünün tabi olabileceği işlemler nelerdir?
Sonraki İçerikSoya Fasülyesi ithalatı, 12 yılın en büyük düşüşünü yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz