Ana Sayfa Muhasebe Eylül ayı için sonraki Ocak ayında bordroya verilen ek sonucu oluşan gün...

Eylül ayı için sonraki Ocak ayında bordroya verilen ek sonucu oluşan gün ilavesi parası personele ne zaman ödenir?

811
0

…Eylül-2018 dönemi SGK aylık prim ve hizmet bildirgesine iptal ve ek verdim. Ek neticesinde personel gün ve kazanç 1 gün ilave oldu. Yeni bordroya göre defter kaydımı düzelttim. Ancak 1 gün kazanç dolayı personele ilave ödeme çıkıyor. Banka hesabına Ocak-2019 ayında ödeme yapabilir miyim? Muhtasar beyannameye ek beyanname verilmesi gerekir sanırım.

(11.01.2019 11:58)

 

Ocak muhtasarına almanız yeterlidir.

 

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Serbest meslek makbuzu muhtasar beyannamede hangi kod ile bildirilecektir?

 

Defter Beyan Sisteminde Muhtasar beyannamedeki hangi alanlar bir önceki dönemden otomatik olarak aktarılır?

 

Geriye dönük Prim teşvikinden yararlanılması durumunda 2018 Kasım Muhtasar Beyanında geriye dönük gelir vergisi teşvikinden yararlanılabilir mi?

 

 

Önceki İçerik31.12.2018 Tarihli Değerlemede kullanılacak Döviz Kurları Tablosu – TCMB
Sonraki İçerikMuhasebe 4.0 / Etkin Müşteri İlişkileri ve Tahsilat – İSMMMO – 19.01.2019 – Cumartesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz