Ana Sayfa Muhasebe Evrakları kolluk güçleri tarafından alınan mükellefimin sözleşmesini feshedebilir miyim?

    Evrakları kolluk güçleri tarafından alınan mükellefimin sözleşmesini feshedebilir miyim?

    Evrakları kolluk güçleri tarafından alınan mükellefimin sözleşmesini feshedebilir miyim?

    532
    0

    Mükellefim yargılanmaktadır. Polisler evraklarını teslim aldı. Benim bu saatten sonra yapmam gereken nedir?

    Müşterinizin bundan sonra işlemlerini yapmak istemiyorsanız sözleşmenizi tek taraflı fesih yapabilirsiniz. Fesih yaptığınızı Müşterinize bildiriniz.

    Satış devri gerçekleşen bir firmamızın yeni müşavirleri son yıl 2020 defterlerini vermediğim için odaya şikâyet edeceklerini söylemekteler. Sözleşmemin eski yönetim kurulu ile olduğunu ve onlarla görüşmelerini söyledim. Bu durum Meslek hukuku ve etiği anlamın da cezai bir yaptırıma tabi midir?

    Şirket yönetimi sözleşmenizi tek taraflı feshedileceğine ilişkin yazı göndermesi gerekir.

    Sizde yıl sonuna kadar olan alacağınızı tahsil ederek Tutanak ile yeni meslek mensubuna veya müşterinize teslim etmeniz gerekir. Bu işin tarafı yeni meslek mensubu değil Müşteridir.

    Sizin muhatabınız müşteridir


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikLokanta, Restoran, Kafe, Kıraathane vb. İş Yerlerinin Çalışma Saatlerine Yönelik Kısıtlama Kaldırıldı
    Sonraki İçerikTürkiye bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün büyüklüğü 150 milyar lirayı aştı

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz