Ana Sayfa Dünya Euro Alanı’nda Kasım ayında sanayi üretimi, bir önceki aya göre %2,5 oranında...

    Euro Alanı’nda Kasım ayında sanayi üretimi, bir önceki aya göre %2,5 oranında artış gösterdi

    430
    0

    Yurt Dışı Gelişmeler

    • ABD’de son haftada işsizlik maaşına başvuran kişi sayısı, bir önceki haftaya göre artarak 965 bin kişi ile 795 bin olan piyasa beklentisinin üzerinde gerçekleşti.
    • ABD’de Kasım ayında %73,4 olan kapasite kullanım oranı Aralık ayında %74,5 oldu.
    • ABD’de Aralık ayında sanayi üretimi, bir önceki aya göre %1,6 ile %0,5 olan artış beklentisinin üzerinde artış gösterdi.
    • ABD’de Aralık ayında perakende satışlar, bir önceki aya kıyasla %0,7 ile beklentilerin üzerinde azaldı.
    • Euro Alanı’nda Kasım ayında sanayi üretimi, bir önceki aya göre %2,5 ile piyasa beklentisinin oldukça üzerinde artış gösterdi.
    • İngiltere’de Kasım ayında imalat sanayi üretimi, bir önceki aya göre %0,7 artış ile beklentileri karşılayamadı, %0,1 azaldı.


    Kaynak: TOBB Ekonomi Bülteni
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikAmortismanı belirlenen orandan daha düşük bir oranda ayırabilir miyiz?
    Sonraki İçerikŞirket birleşmelerinde aktife kayıtlı binaların değerleri nereden temin edebilir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz