Ana Sayfa Çalışma Hayatı Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Yardımdan faydalanan kişi 2022 sayılı Kanun kapsamındaki...

Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Yardımdan faydalanan kişi 2022 sayılı Kanun kapsamındaki yaşlılık aylığından faydalanabilir mi?

846
0
Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Yardımdan faydalanan kişi kapsamındaki yaşlılık aylığından faydalanabilir mi?

Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Yardımdan faydalanan kişi 2022 sayılı Kanun kapsamındaki yaşlılık aylığından faydalanamaz. Vatandaş iki yardımın ancak birinden faydalanabilir.

 

 


Kaynak: Çalışma Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Yaşlılık Aylığı Nedir? Nasıl Bağlanır?

 

Yaşlılık Aylığı Almak İçin İşten Ayrılıp Başka Bir İşyerinde Çalışan Kişi, Tazminat Talep Edebilir mi?

Malul Çocuğu Bulunan Kadın Sigortalılarda, Yaşlılık Aylığı Hangi Şartlarda Bağlanır?

 


Önceki İçerikSüleymaniye Camii
Sonraki İçerikYarışlardaki Bir Uzun Atlamacı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz