Ana Sayfa Mevzuat En yüksek gelire sahip yüzde 20’lik grup %47,6 – En düşük gelire...

En yüksek gelire sahip yüzde 20’lik grup %47,6 – En düşük gelire sahip yüzde 20’lik grup gelirin %6,1 alıyor. (1 yıllık araştırmanın sonuçları)

En yüksek gelir grubunun toplam gelirden aldığı pay %47,6 oldu

750
0

Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması, 2018


Kaynak: TÜİK
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAğustos ayında Irak vatandaşları 675, İran 469, Rusya Federasyonu 212, Kuveyt 159 ve Almanya 149 KONUT aldı.
Sonraki İçerikSGK tarafından düzenlenen idari para cezaları hangi tarihlerde tahakkuk eder?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz