Ana Sayfa Mevzuat Emlak Komisyonculuğu yapan (emlakçı) işletmelerin mesleki yeterlilik belgesi alma zorunluluğu süresi 31.8.2020’ye...

    Emlak Komisyonculuğu yapan (emlakçı) işletmelerin mesleki yeterlilik belgesi alma zorunluluğu süresi 31.8.2020’ye uzatıldı

    916
    0

    11 Aralık 2019 ÇARŞAMBA

    Resmî Gazete Sayı : 30975

    YÖNETMELİK

    Ticaret Bakanlığından:

    TAŞINMAZ TİCARETİ HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

    MADDE 1 – 5/6/2018 tarihli ve 30442 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliğin geçici 1 inci maddesinin birinci fıkrasında yer alan “bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren durumlarını on sekiz ay içinde” ibaresi “31/8/2020 tarihine kadar durumlarını” şeklinde değiştirilmiştir.

    MADDE 2 – Bu Yönetmelik 5/12/2019 tarihinden geçerli olmak üzere yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

    MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Ticaret Bakanı yürütür.

     

    Yönetmeliğin Yayımlandığı Resmî Gazete’nin
    Tarihi Sayısı
    5/6/2018 30442

    Kaynak: Resmi Gazete 11.12.2019
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİzaha Davet Süresi Değiştirilmiş, Madde Yeniden Düzenlenmiştir.
    Sonraki İçerikKamu ihale ve ön yeterlilik dokümanlarının içeriği ve idari şartnamede yer alması gereken hususlar nelerdir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz