Ana Sayfa Duyurular Elektronik Defter Beratları Yükleme Süresinin Uzatılması Talebi

Elektronik Defter Beratları Yükleme Süresinin Uzatılması Talebi

975
0

Elektronik Defter Beratları Yükleme Süresinin Uzatılması Talebi

İstanbul,     22/04/2019
Sayı : 11507

TÜRKİYE
SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE
YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA 

ANKARA 

Bilindiği üzere Gelir Vergisi mükelleflerinin Ocak/2019 dönemi, Kurumlar vergisi mükelleflerinin Aralık/2019 ve Ocak/2019 dönemlerine ait “Elektronik Defter Beratları” nın yükleme işleminin son gün 30/04/2019 dur.

Nisan; Kurumlar Vergisi beyanı,  mali tabloların hazırlanması, her ay verilmekte olan diğer beyannamelerin ve bildirimlerin hazırlanması ve gönderilmesi işlemleri ile ilgili yoğunluğun yaşandığı bir aydır.

Meslek mensuplarının işlemlerinin kolaylaştırılması amacı ile yukarıda belirttiğimiz “Elektronik Defter Beratları” yükleme süresinin uzatılmasını talep etmekteyiz.

Yukarıda yaptığımız açıklamalar doğrultusundaki talebimizin Gelir İdaresi Başkanlığı’na ACİLEN iletilmesi için gereği bilgilerinize arz olunur.

 

Saygılarımla,
Yücel AKDEMİR
Başkan

Kurtuluş Cad. No:114 34375 Kurtuluş Şişli/İSTANBUL Telefon: (212) 315 84 00 Faks: (212) 343 47 80  E-Posta: ismmmo@ismmmo.org.tr Web: http://www.ismmmo.org.tr

 

 

 

 

 


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikİthalatta Basitleştirme izni başvuru genel koşulları ve istenen belgeler nelerdir?
Sonraki İçerikKültürel Sponsorlukların Kurumlar Vergisi uygulaması nasıldır?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz