Ana Sayfa Haberler Elektrik, doğal gaz ve GSM operatörlerine abonelik işlemleri E-Devlet üzerinden yapılabilecek

Elektrik, doğal gaz ve GSM operatörlerine abonelik işlemleri E-Devlet üzerinden yapılabilecek

767
0

Tüm bakanlıkların katılım gösterdiği Bürokrasinin Azaltılması ve E-Devlet Toplantısı sona erdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, toplantıya ilişkin yazılı açıklamalarda bulundu.

Oktay, E-Devlet uygulaması ile ilgili şu sözleri sarf etti:

2019  sonuna kadar e-Devlet entegrasyon çalışmalarını Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm  Ofisi’nin koordinasyonunda tüm bakanlık ve kurumlarda tamamlayacağız. e-Devlet  hayata geçtikçe bürokrasi de azalacaktır.”

Ayrıca abonelik işlemlerinin oldukça zaman alması nedeniyle yeni bir sisteme geçileceği belirtildi.

Bu kapsamda Mart ayı itibarıyla elektrik, doğalgaz ve GSM operatörlerine abonelik işlemlerinin E-Devlet üzerinden yapılabileceği açıklandı.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikAvrasya Tüneli’ne zam yok!
Sonraki İçerikAlman bankalar birleşiyor mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz