Ana Sayfa Haberler Ekonomistler endişeli: ABD ekonomisinde neler oluyor?

Ekonomistler endişeli: ABD ekonomisinde neler oluyor?

715
0

Bu sene sonunda veya gelecek sene içerisinde Amerika Birleşik Devletleri’nde ekonomik durgunluk yaşanacağını öngören ekonomistlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

Bazı ekonomistler ayrıca gerileme yaşanacağından endişeleniyor.

Boston Danışmanlık Grubu tarafından geçen sene yapılan ve 260 profesyonel yatırım uzmanı ve analistinin yer aldığı anket çerçevesinde, yatırımcıların üçte birinin (%73) önümüzdeki iki senelik dönemde ekonomik durgunluk beklediği ortaya kondu.

2017 senesinde yatırımcıların sadece yarıdan fazlası (%53) ekonomik durgunluk beklentisi içerisindeydi.

Yatırımcılar özellikle piyasalardaki değerlemeler ve merkez bankası politikaları konusunda endişeli.

Kötümser yatırımcıların yaklaşık üçte ikisi (%64) mevcut hisse bedelleri ve %48’i ise faiz oranı seviyeleri hakkında endişeli olduklarını belirtti.

 

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikBrezilya’dan yatırım çağrısı
Sonraki İçerikPtt’den Ulusal Elektronik Tebligat (E-Tebligat) Sistemine İlişkin Açıklama

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz