Ana Sayfa Vergi Ekim ayında yeni işe girişi yapılmış bir personel için kısa çalışma ödeneği...

    Ekim ayında yeni işe girişi yapılmış bir personel için kısa çalışma ödeneği başvurusu yapabilir miyiz?

    527
    0
    Covid 19 geçiren çalışanımıza rapor verilmemiş eve ilacı getirilmiş ve rapor sorduğunda hes koduna işleniyor o yüzden rapor vermiyoruz demişler. Her zaman raporları kontrol ediyorum hatta 10 günde bir kontrol ediyorum. Hastalık geçiren çalışanlarımızdan sadece bir tanesine rapor verildi bugüne kadar sistemde hiç rapor görünmediği için yapmamız gereken bir şey var mı?

    Manuel rapor girişi yapabilirsiniz.


    2020 Ekim ayında işe girişi yapılan personel kçö ya da nüd den yararlanabilir mi? Bu durum 17 nisandan sonra işe girişi olan personellerin tamamı için aynı mı oluyor?

    Nüd 17.04.2020 öncesi işe girişler için geçerli olup yapamazsınız.

    Kısa çalışma ödeneği için 450/60 kuralına uygunsa başvuru yapabilirsiniz.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikGümrük müdürlüğünün Aralık ayında düzenlemiş olduğu cezalar 7256 sayılı kanun kapsamında taksitlendirilebilinir mi?
    Sonraki İçerik7256 sayılı kanun kapsamında yapılandırılan borçlarımızı stopaj iadelerimizden mahsup edebilir miyiz?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz