Ana Sayfa Muhasebe E-Serbest Meslek Makbuzu zorunluluğunu düzenleyen tebliğ taslağı yayınlandı mı?

E-Serbest Meslek Makbuzu zorunluluğunu düzenleyen tebliğ taslağı yayınlandı mı?

934
0

E-serbest meslek makbuzu ile ilgili 1 Temmuz 2019 tarihi itibari ile zorunluluk olacağı ile ilgili geçen bir seminerde söylendi fakat böyle bir tebliğ ben görmedim. Bu konuda zorunluluk 1 Temmuz 2019 ise şimdi ihtiyari olarak geçmemizde bir sakınca var mı?

 

Semineri verenler taslak tebliğden (taslak tebliğlere gib sitesinden ulaşabilirsiniz) bahsetmişlerdir. Tebliğ yayımlanan kadar zorunluluk yoktur. İstenmesi halinde her zaman e -makbuza geçilebilir.

 

 

 

 


Kaynak: İSMMMO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

e-Serbest Meslek makbuzu kesmek zorunluluğu başladı mı?

 

E-Serbest meslek makbuzu zorunluluğu ne zaman başlıyor?

 

e-Serbest Meslek Makbuzu gib portal’dan gönderilebilir mi?

 

E-serbest meslek makbuzu kullanılması zorunlu değildir! 2 Temmuz 2018

 

 

Önceki İçerikSGK Genelgesi 2019/6 “5510 Sayılı Kanunun Ek-9 Uncu Maddesi Kapsamında Konut Kapıcılığı İşyerlerinde Çalışanlar
Sonraki İçerikİnteraktif Vergi Dairesi Broşürü Yayınlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz