Ana Sayfa Muhasebe E-Serbest Meslek Makbuzu Sistemden İptal Edilebilir mi?

E-Serbest Meslek Makbuzu Sistemden İptal Edilebilir mi?

3269
0

e-fatura iptal portalı var. Fakat e-SMM iptal portalını bulamadık.

İlgili e-Fatura iptal portalından denedik fakat e-Fatura olmadığı için kestiğimiz makbuzu bulamadı.

Yanlış kesilen e-SMM nasıl iptal edebiliriz?

e-Arşiv Fatura portal üzerinden imzalanmış/onaylanmış e-SMM, e-MM ve e-Arşiv Fatura hiç bir şekilde iptal edilemez.

Fakat tevsik yükümlülüğü tarafınıza ait olmak üzere kayıtlarınıza almayıp, yeniden doğru bir biçimde makbuz veya fatura düzenleyebilirsiniz.

 


Kaynak: GİB e-fatura portalı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikÜcretsiz izin desteğine ne zamana kadar başvuru yapabiliriz?
Sonraki İçerikŞehir içi yolcu taşımacılığı için alınan araçların her biri ayrı bir işyeri olarak vergi dairesine bildirilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz