Ana Sayfa Vergi E-Faturamıza ıslak kaşe imza yapmamız gerekiyor mu?

    E-Faturamıza ıslak kaşe imza yapmamız gerekiyor mu?

    662
    0
    E-fatura mükellefi olmayan vakıflara kesilen faturalarda faturayı gönderirken mutlaka ıslak kaşe imzalı mı olması gerekiyor?

    E-faturanızda önceden taranmış imzanız varsa ıslak imza şartı aranmaz.


    2020 Yılı İçerisinde bir mükellefim zorunluluk olmaksızın e- fatura, e-arşiv fatura ya geçti.
    2021 Yılında e-deftere geçmek zorunda mıdır?

    Genel anlamda, isteğe bağlı olarak e-fatura uygulamasına geçen mükelleflerin e-defter zorunluluğu bulunmamaktadır. Ancak mükellefin başkaca bir kriter taşıyıp taşımadığına detaylı bakmak gereklidir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikTürkiye’den bu yılın 9 ayında Belçika başta olmak üzere 105 ülkeye 12 milyon 182 bin 162 dolarlık çay ihraç edildi
    Sonraki İçerikKimler e-İrsaliyeye geçmek zorundadır?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz