Ana Sayfa Vergi E-fatura kullanıcısı olmayan bir firmaya e-Fatura düzenleyebilir miyiz?

    E-fatura kullanıcısı olmayan bir firmaya e-Fatura düzenleyebilir miyiz?

    5 milyonun altında da e-arşiv fatura düzenlenebilir. E-fatura düzenlenebilmesi için sizinde e-fatura kullanıcısı olmanız gerekir.

    661
    0
    Gib sisteminden fatura kesmekteyiz. Mal aldığımız firma bize a-Arşiv Fatura düzenlerken 3 faturayı e-Fatura olarak düzenlemiş. Bu e-Faturaları kayıtlarımıza almamızda sorun olur mu? 

    5 milyonun altında da e-arşiv fatura düzenlenebilir. E-fatura düzenlenebilmesi için sizinde e-fatura kullanıcısı olmanız gerekir. Satıcıyı ikaz edip düzelttiriniz.


    İlkokul çağında olan bir dizi oyuncusu mükellefim ile ilgili sorunum şöyledir. E-imza marifetiyle e-serbest meslek makbuzu kesmem için E-Arşiv portal girişinde uzun süre bekletiyor ama sisteme girilemiyor. E-imza annesi adına çünkü çocuk yaşta mükellefe e-imza verilemediğinden dolayı. Bu problemi çözmem için ne yapmam gereklidir?

    O an için sistemsel bir sorun olabilir veya mükellefin e-imza sertifika süresi bitmiş olabilir. 

    E-imzanızı aldığınız ilgili firmadan bunu teyit etmelisiniz.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikVergi Beyannamelerini Kendileri Gönderebilecek Mükellefler
    Sonraki İçerik2020 yılında Doğu Karadeniz Bölgesi illerinden gerçekleşen ihracatta fındık dışındaki tüm sektörlerin toplam ihracatında %8 oranında artış yaşandı

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz