Ana Sayfa Vergi e-Arşiv Fatura uygulamasına dahil olacak mükellefler e-fatura uygulamasında kullandıkları yöntemden farklı bir...

e-Arşiv Fatura uygulamasına dahil olacak mükellefler e-fatura uygulamasında kullandıkları yöntemden farklı bir yöntem kullanabilirler mi?

801
0

Evet. E-Arşiv Fatura uygulamasına kayıtlı olan mükellefler e-fatura uygulamasında kullandıkları yöntemden farklı bir yöntem kullanabileceklerdir.

 


Kaynak: ebelge.gib.gov.tr
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikMobil telefon aboneliğinin ilk tesisinde alınacak ÖTV tutarı /1/2020 tarihinden itibaren 79,00 TL olarak uygulanacaktır. 28 Aralık 2019 Cumartesi
Sonraki İçerikİndirimli orana tabi işlemler nedeniyle yüklenilen ve indirim yoluyla giderilemeyen KDV tutarının iade konusu yapılamayacak kısmıyla ilgili sınır, 2020 yılı için 17.300 TL olarak belirlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz