Ana Sayfa Ekonomi Dünyanın En Çok Kazanan Sporcusunu Biliyor musunuz?

    Dünyanın En Çok Kazanan Sporcusunu Biliyor musunuz?

    1495
    0

    Forbes ‘un hazırladığı ‘Spor Ekonomisi İndeksine göre’ dünyanın en çok kazanan sporcusu Cleveland Cavaliers basketbol takımında kısa forvet ve uzun forvet pozisyonunda oynayan LeBron James.

    James’ın toplam kazancı yaklaşık 82 milyon dolardır. Dünyaca ünlü basketbol yıldızının cirosu ise 55 milyon dolardır.

    Lebron James, Cleveland Cavaliers kulübüyle 100 milyon dolara 3 yıllığına daha anlaştı.

    2016-2017 sezonunda aylık 31 milyon dolar kazanarak; NBA oyuncuları arasında Michael Jordan ve Kobe Bryant’tan sonra aylık 30 milyon dolardan fazla kazanan 3. Oyuncu oldu.

    Bu miktar James’in 14 yıllık NBA kariyerinde aldığı en yüksek ücret oldu. Lebron James, Nike, CocaCola, Kia gibi dünyaca ünlü birçok markayla sponsorluk ve reklam anlaşmaları imzalamıştır.

    Forbes’un hazırladığı indekste de 6 tane marka ve kulüple işbirliği bulunmaktadır. Nike ile yaptığı anlaşmadan 1 milyar dolar kazanmıştır.

    Kaynak: Forbes Dergisi

    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikTrafik Para Cezası Nereye Ve Nasıl Ödenir Biliyor musunuz?
    Sonraki İçerikCOSME Nedir?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz