Ana Sayfa Şirketler Dünyanın En Büyük Yolcu Gemisini Yaptı Yapmasına Ama…

Dünyanın En Büyük Yolcu Gemisini Yaptı Yapmasına Ama…

1456
0

Fransız Gemi Üretim Firmasının Geleceği Tehlikede!!!

Fransız asıllı seyahat gemisi üreticisi STX firmasının, İtalyan kökenli gemi üretim firması Fincantieri tarafından alınması konusunda bir adım daha yaklaşıldı.

Şirketin Güney Kore ayağının iflas etmesi sonucu satılmasına karar verildi.

Salı günü ise, Seoul mahkemeleri Fincantieri firmasını tercih edilen teklif sahibi olarak belirledi.

STX firmasının tek kâr eden ortağının Fransa’daki STX firması olduğu belirtildi.

Firma dünyanın en büyük yolcu gemisi olan Harmony of the Seas”i (Denizlerin Uyumu) inşa etmesi ile ve şirketi 2026’ya kadar meşgul edecek 14 gemi siparişi alması ile biliniyor.

STX France şirketi tarafından 32 ayda inşa edilen 362 metre uzunluğunda, 66 metre genişliğinde ve 73 metre yüksekliğindeki yolcu gemisinin maliyetinin 1 milyar avroyu bulduğu bildirildi.

Kaynak: euronews.com

Tarih: 5 Mart 2017

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerik2016 – Aralık Kümes Hayvancılığı Üretimi %4 Arttı.
Sonraki İçerikTürkiye Büyüme Potansiyeline Sahip Girişimciler Kategorisinde İkinci Sırada!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz