Ana Sayfa Dünya Dünyada ham çelik üretimi 2021 Ocak ayında 2020 yılının aynı ayına kıyasla...

    Dünyada ham çelik üretimi 2021 Ocak ayında 2020 yılının aynı ayına kıyasla %4,8 arttı

    612
    0

    DÜNYA ÇELİK ÜRETİMİ

    Dünya Çelik Derneği (worldsteel) tarafından açıklanan 2021 yılı Ocak ayı verilerine göre, dünya ham çelik üretimi, 2020 yılının aynı ayına kıyasla, % 4,8 artış kaydederek 163 milyon ton seviyesinde gerçekleşti.

    2021 yılının Ocak ayında, Çin’in ham çelik üretimi, 2020 yılının aynı ayına kıyasla %6,8 oranında artışla 90,2 milyon tona yükselirken, ikinci sırada yer alan Hindistan’ın ham çelik üretimi %7,6 artışla 10 milyon ton, üçüncü sırada bulunan Japonya’nın ham çelik üretimi ise %3,9 oranında azalışla 7,9 milyon ton olarak gerçekleşti.


    Kaynak: Türkiye Çelik Üreticileri Derneği
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİMMİB Semineri: Ticari Alacak Sigortası ile Piyasa Alacaklarının Güvenceye Alınması 9 Mart 2021
    Sonraki İçerikSMMM’ler iş yerinde kullanmak için aldıkları binek otomobile ait kredinin faizlerini gider olarak kayıtlara alabilir mi?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz