Ana Sayfa Şirketler Dünyaca Ünlü Amerikalı Şirkete Türk CEO Atandı…

Dünyaca Ünlü Amerikalı Şirkete Türk CEO Atandı…

1549
0

Dünyaca Ünlü Amerikalı Şirkete Türk CEO Atandı… - MuhasebeNewsGeleneksel baskı işini dijital çağa taşıyan Xerox, iş birimlerini yeniden yapılandırıyor ve kurum içi yetenekleri kullanarak en iyi noktaları dolduruyor.

Bugünlerde Xerox, PARC‘ın araştırma laboratuvarlarında görevli birini, CEO görevinetolgakurtoglu seçtiğini açıkladı: Bu kişi, System Sciences Lab birimi yöneticisi Tolga Kurtoğlu.

Kurtoğlu, “Dijital ve fiziksel dünyalar bir araya geldiğinde dünya hızla değişiyor.” diye konuştu.

Kurtoğlu, 2014 yılının ortalarından itibaren, donanımın yapay zeka ve makine öğrenimi ile kombine edilmiş laboratuvar araştırmalarını denetlemekte ve ulaşım da dahil olmak üzere yeni nesil teknolojilere öncülük etmekte…

Eski bir NASA Ames bilim adamı olan Kurtoğlu, mühendislik sistemlerinin otomasyonu üzerine odaklanan bir araştırma bilimcisi ve alan yöneticisi olarak 2010 yılında PARC‘a katıldı. Daha sonra Sistem Bilimleri Laboratuvarı’na gitmeden önce Xerox PARC‘ın tasarım ve dijital imalat biriminin direktörlüğünü yaptı.

Kurtoğlu, son olarak, “Dümeni aldım ancak önemli bir yön değişikliği beklemeyin.” dedi.

Kaynak: parc.com

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikUlaşım Araçları Engellilerin Kullanımına Uygun Hale Getiriliyor!
Sonraki İçerikDoğum İzni Hakkında Soru İşaretleriniz mi Var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz