Ana Sayfa Haberler Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye hibe

Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye hibe

826
0

Dünya Bankası, sera gazı salınımını sınırlandırma amacıyla oluşturulan Emisyon Ticaret Sistemi’nin Türkiye’de uygulanması kapsamında 2 milyon dolar hibe desteği sağlayacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Dünya Bankası Tarafından İmzalanan Pazara Hazırlık Ortaklığı II Projesi ile İlgili Hibe Anlaşması” 27 Mart 2019 tarihi itibariyle Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Söz konusu Anlaşma için tıklayınız…

 

 

 


Kaynak: Resmi Gazete – 27.03.2019
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikOrtak olunan gayrimenkul için sahipler farklı yöntemler seçerek bildirim yapabilir mi?
Sonraki İçerikGelir vergisi beyannamelerin verilme süresi uzatıldı mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz