Ana Sayfa Dijital Yaşam Dijital’de Eylül’de neler oldu? UnicoDijital sizler için derledi…

Dijital’de Eylül’de neler oldu? UnicoDijital sizler için derledi…

692
0

Tiktok’a yeni rakip: YouTube Shorts

TikTok ile başlayan dans-müzik harmanı, birçok uygulamayı da etkisi altına aldı. Reels ile bu furyayı yakalamaya çalışan Instagram’ın yanı sıra başka bir hamle de Youtube’dan geldi. Shorts ile 15 saniyelik kısa video içeriklerini ön plana çıkarmayı düşünen Youtube, bu özelliği Hindistan’da aktif hale getirerek kullanım denemelerine başladı. Yakın zamanda global lansmanının gerçekleştirilmesi beklenen Shorts özelliği şimdilik video öneri kısmında yer alıyor.

Acun Ilıcalı’dan yeni dijital platform: Exxen

Netflix, HBO Max, Amazon Prime, BluTv, PuhuTv ve daha fazlası… Dijital yayın platformları günden güne artarken bir yeni dijital platform duyurusu da Acun Ilıcalı’dan geldi. Ilıcalı, sosyal medya kanalları üzerinden “Yeni dijital platformumuz Exxen’de çok yakında beraberiz.” şeklinde açıklamada bulundu. Birçok sosyal medya fenomeniyle görüşmelere devam eden Ilıcalı’nın yeni formatlarını bu platformda sunacağı düşünülüyor.

Pandemide alışveriş istatistikleri

iyzico’nun istatistiklerine göre; 6 aylık pandemi döneminde alışveriş ödemelerinin %62’si kredi kartıyla, %38’i banka kartıyla yapıldı. En çok alışveriş yapılan bölge Marmara olurken ikinci İç Anadolu ve üçüncü Ege oldu. Alışverişlerin %45’i bilgisayardan, %55’i mobilden gerçekleştirildi. Alışveriş yapanların %33’ünü erkekler, %67’sini ise kadınlar oluşturdu.

Yerli sosyal medya hamlesi: Yaay!

Gündem takibi, haberlere erişim, bilgilendirme ve rozet sistemi özellikleriyle sıra dışı bir kullanıcı deneyimi yaşatmayı amaçlayan Yaay, diğer sosyal medya uygulamalarındaki birçok özelliği aynı noktada buluşturuyor. Kullanıcılar ilgi alanlarına göre teknoloji, müzik, spor, mizah, siyaset, oyun ve sağlık gibi kategorileri takip edebilecekler.

Spotify Türkiye, ‘Haftalık Keşif Sponsorluk’ özelliğini bünyesine ekledi!

Son yılların en popüler çevrimiçi müzik platformu olarak karşımıza çıkan Spotify, Haftalık Keşif çalma listesi sponsorluk özelliğini; Türkiye, Avusturya, Belçika, İrlanda, Polonya, Portekiz, Suudi Arabistan, Güney Afrika ve İsviçre de dahil olmak üzere dokuz yeni ülkede kullanıma sunduğunu duyurdu.

Basit ama etkili; anket özelliği LinkedIn’e geldi

LinkedIn, şimdi yeni bir özellikle karşımızda; anket özelliği. Basit ama etkili olacak bu özellikle müşteri ya da hedef kitlenizden direkt geri dönüş alabilmek için sorular oluşturur ve anlık cevaplarla projenizi şekillendirebilirsiniz. Aynı zamanda ağınızın çeşitli konulara bakış açısını anlayarak etkileşime geçmenize yardımcı olacaktır.

Detaylar için: https://unicodigital.com/ 


Kaynak: https://www.unicodigital.com/ – Eylül Bülteni
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikPersonellerin senelik izinlerini bölerek kullandırabilir miyiz?
Sonraki İçerikEylül ayında sigortalı çalıştırmaya başlayan firma muhtasar prim beyannamesinin bildirimini nasıl yapar?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz