Ana Sayfa Ekonomi Dijital dönüşümde KOBİ’lere yol gösterici olacak webinar 24 Aralık’ta

    Dijital dönüşümde KOBİ’lere yol gösterici olacak webinar 24 Aralık’ta

    KOBİ'lere dijital dönüşümlerinde vizyon ve rekabet şartlarının iyileştirilmesi için yol gösterici olacak KOBİ’lerde Dijital Dönüşüm ve Kurumsal Çeviklik Webinarı, İstanbul Ticaret Odası ile Türk Telekom ortaklığında organize edilecek.

    454
    0
    Yayınlanma tarihi: 15 Aralık 2021 Çarşamba
    İstanbul Ticaret Odası ile Türk Telekom ortaklığında KOBİ’lerde Dijital Dönüşüm ve Kurumsal Çeviklik Webinarı, organize edilecek. KOBİ’lere dijital dönüşümlerinde vizyon ve rekabet şartlarının iyileştirilmesi için yol gösterici olması planlanan etkinlik, 24 Aralık tarihinde 10:00 ile 12:00 saatleri arasında düzenlenecek.

     
    Katılımın ücretsiz olduğu webinara, Zoom platformu üzerinden erişilebilecek.

    Strateji ve İnovasyon Danışmanı / Google Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Pazarlama Eski Direktörü Mustafa İçil ana konuşmacı olarak yer alacak.
     
    Webinarı izlemek isteyenler, 23 Aralık mesai bitimine kadar https://dijitalkobim.org/kobiler-icin-dijital-donusum-stratejileri linki üzerinden kayıtlarını ücretsiz gerçekleştirebilir.
     
    Daha fazla bilgi için : dijitalkobim@ito.org.tr

     


    Kaynak: İto Haber – https://www.itohaber.com/haber/guncel/220109/dijital_donusumde_kobi_lere_yol_gosterici_olacak_webinar_24_aralik_ta.html
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikBalıkçı Barınaklarının kullanım usul ve esaslarına ilişkin yazı
    Sonraki İçerikKülçe ve tane biçimindeki altın teslimlerine ilişkin KDV indirimi.

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz