Ana Sayfa Vergi Deri işçiliği hizmetinde uygulanacak KDV oranı nedir?

    Deri işçiliği hizmetinde uygulanacak KDV oranı nedir?

    Tasarım ve kodlama hizmeti KDV tevkifatı kapsamında değildir.

    568
    0
    Deri taban sayayı birleştirip ayakkabı işçiliği yapan bir firmanın uygulayacağı KDV oranı ne olmalıdır? Yapmış olduğu işçilik hizmeti için tevkifat uygulaması yapılabilir mi?

    Uygulanacak KDV oranı % 8 dir. 5/10 oranında KDV tevkifatı yapılır.


    %90’nı Hazine ve Maliye Bakanlığına ait bir bankaya sunulan online işlemler tasarım ve kodlama hizmeti KDV Tevkifatına tabi midir?

    Tasarım ve kodlama hizmeti KDV tevkifatı kapsamında değildir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİşe girdiği ayda işten ayrılan çalışanın SGK gün sayısı nasıl hesaplanacak?
    Sonraki İçerikVergi Tekniği Raporu Mükellefe Tebliğ Edilmelidir

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz