Ana Sayfa Eğitim Online Eğitimler ONLINE – CIA Sertifikalı İç Denetçilik Sınavlarına Hazırlık Eğitimleri

ONLINE – CIA Sertifikalı İç Denetçilik Sınavlarına Hazırlık Eğitimleri

2927
0

Yeni 3 Modüllü sınav sistemine uygun CIA online eğitim sistemi…
3.000 ADET SORU, 3.150 SAYFA*’dan oluşan…

İntegral Akademi CIA Online Uzaktan Eğitim Uygulaması, yenilenen 3 modüllü sisteme paralel hazırlanmış CIA sertifikası adaylarına özel içerikle zenginleştirilmiş ve internet üzerinden erişeceğiniz etkileşimli uzaktan eğitim hizmetidir.

İntegral Akademi’nin Profesör, Doçent ve CIA sertifikalı uzmanları tarafından uzun ve titiz çalışmalar sonucu hazırlanan ONLINE CIA-Sertifikalı İç Denetçilik Sınavına Hazırlık ders içeriklerine ve testlerine IOS ve Android cihazlarla da uyumlu PC, Cep telefonu ve Tablet bilgisayarlarından erişim mümkündür.

Her bir modül tamamıyla IIA yeni sınav sistemine uygun tasarlanmıştır. Hem ek soru ihtiyacı hisseden, hem de Türkçe kaynak eksikliği yaşayan adaylar için büyük kolaylık sağlayan bir uygulamadır. Eğitim içeriğinin en temel ayrıştırıcı özelliği tamamı Türkçe konu anlatımı ve sorulardan oluşmasıdır. Hem konu anlatımı içeriği hem de sınava paralel hazırlanmış 3.000 adet soru tamamıyla orijinaldir ve CIA sınavı soru kalitesindedir.

Her bir modülün ve alt bölümlerin çalışma süresi tamamen adayın bilgi altyapısı, tecrübesi ve analitik bakış açısına dayalı olarak değişiklik gösterecektir ve bu son derece normaldir. Bundan dolayı sınav hazırlık sürecinin etkin yürütülmesi ve adayların kendilerine hedef koyabilmeleri açısından her bir modül için süre 1 yıl olarak belirlenmiştir.
*Sayfa sayısı eğitim içeriklerinin elektronik öğrenme formatındaki ekran sayısıdır.

[table id=7 /]

 

Önceki İçerikVergi Daireleri Bugün Saat 21:00a Kadar Açık!
Sonraki İçerikSatınalma, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Uzmanlığı Sertifika Programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz