Ana Sayfa Duyurular DEİK – Duyuru – FCIC-DEİK International Engineering Forum, 30 Kasım – 1...

DEİK – Duyuru – FCIC-DEİK International Engineering Forum, 30 Kasım – 1 Aralık 2018, İstanbul

1113
0

DEİK TOPLANTI DUYURUSU

HATIRLATMA, FCIC-DEİK International Engineering Forum, 30 Kasım – 1 Aralık 2018, İstanbul

Sayın Yetkili,

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda, DEİK / Uluslararası Teknik Müşavirlik İş Konseyi ve FCIC (İslam Ülkeleri Müşavirler Federasyonu) işbirliğinde, 30 Kasım ve 1 Aralık 2018 arasında tarihlerinde, “FCIC-DEİK International Engineering Forum” toplantısı İstanbul Point Hotel Barbaros’ta gerçekleştirilecektir. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplantıda bu yıl ilk gün su sektörü ele alınırken, ikinci gününde Fas, İran, Bangladeş gibi ülkelerin ihale sistemlerine yönelik sunumlar yapılacaktır. Çeşitli İslam ülkelerinden davet edilen kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve özel sektör temsilcileri, tecrübe ve uygulamalarını paylaşmak üzere panellerde yer alacaktır.

Türkiye’nin büyüyen teknik müşavirlik sektörünün uluslararası platformlarda tanıtılması ve Türk firmalarının yurtdışında daha etkin faaliyet gösterebilmesi amacıyla kurulan DEİK / Uluslararası Teknik Müşavirlik İş Konseyi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıya 28 farklı ülkeden 50’yi aşkın firma katılacak olup bu firmalarla network imkânının yaratılacağı, 2 gün sürecek bir platform sağlanacaktır. Toplantı programı ekte yer almaktadır.

Forumun birinci gününde, “Su” konusu kapsamlı bir şekilde ele alınacak olup tarımsal sulama, kentsel su yönetimi, iklim değişikliği, İslam Kalkınma Bankasında gelecek dönem İslam ülkelerindeki su projeleri ve ihaleleri gibi konularda paneller gerçekleştirilecektir. İkinci günde ise İslam ülkelerinin altyapı yatırımlarının en önemli kreditörlerinden olan İslam Kalkınma Bankası’nın ihale süreçleri ve sözleşmelerinin nasıl yapıldığına dair yapılacak sunumun ardından belirlenen hedef ülkelerdeki (Fas, İran, Bangladeş) hizmet tedarikine ilişkin kamu ihale sistemleri hakkında sunumlar gerçekleştirilecektir.

Toplantıya katılım ücreti 120 TL olup, söz konusu toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin linkte yer alan katılım formunu doldurarak, 23 Kasım 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıt olmaları gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi için DEİK (Tel: 0212 339 5085, e-mail: strateji@deik.org.tr) ile iletişime geçilmesi rica olunur.

Saygılarımla,

Katılım Formu: https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/789/11797
Ek: FCIC-DEİK International Engineering Forum Taslak Program

Ödeme Bilgileri:

HESAP ADI T.İŞ BANKASI      GALATASARAY – BEYOĞLU ŞB. (1011 )
SWİFT : ISBKTRISXXX
DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER KURULU / TEKNİK MÜŞAVİRLİK TR76 0006 4000 0011 0111 8280 01 (TL)

 

REF.: UTM/2018-1548 20.11.2018
| |

 


Kaynak: Deik.org.tr
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


 

Önceki İçerikDubai’nin ticaretteki konumu zayıflıyor mu?
Sonraki İçerikİngiltere’nin Brexit kararından hangi şirket etkilenmedi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz