Ana Sayfa Vergi Defter beyan sisteminden onaylanması gereken beyanname e-beyanname sisteminden onaylanabilir mi?

    Defter beyan sisteminden onaylanması gereken beyanname e-beyanname sisteminden onaylanabilir mi?

    damga, vergi, ödeme, bildirim, beyanname, damga, defter, sistem,

    441
    0

    7 Aralık 2020 tarihinde belirli süreli iş sözleşmesine göre çalışan 2 işçimizi işin bitmesi nedeniyle çıkışını yaptık. İşten ayrılış bildirgesinde gün sayısı sehven bildirilmeden çıkış yapılmıştır. Ocak 2021 Muh-Sgk Bildiriminde Sgk bildirgelerinde sigortalı gün sayısı hatası veriyor. SGK internet sayfasından güncelleme bölümünden düzeltme yapamadık. SGK ‘ya dilekçe ile başvurduk düzeltme için ancak henüz yapılmadı. Bu hatayı düzeltme ile ilgili nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?

    Bağlı bulunduğunuz sgk dan dilekçe ile yapmış olduğunuz başvuruyu sonuçlandırmanız gerekmektedir. İptal ve düzeltme ile MUHAPHB nizi düzeltebilirsiniz.


    Ticari kazanç mükellefi gerçek kişinin muhsgk beyanını defter beyan sistemi yerine sehven e beyanname sisteminden onayladım. Nasıl düzeltebilirim ya da düzeltmeli miyim?

    Böyle bir işleme sistem izin vermeyecektir. İşlemlerinizi kontrol edip bağlı bulunduğunuz sgm ile iletişime geçiniz.


    Kaynak: ismmmo
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikOnline olarak yurt dışından aldığımız dil eğitimine istinaden tarafımıza düzenlenen faturada KDV2 hesaplayacak mıyız?
    Sonraki İçerikPersonel çalışamazlık raporları ne zaman onaylanmalıdır?

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz