Ana Sayfa Vergi Defter Beyan Sistemde KDV Beyannamesi Onaylandıktan Sonra Defter Onaylama/Oluşturma Gibi Bir İşlem...

Defter Beyan Sistemde KDV Beyannamesi Onaylandıktan Sonra Defter Onaylama/Oluşturma Gibi Bir İşlem Yapılması Gerekmekte Midir?

794
0

Defter Beyan Sistemde KDV Beyannamesi Onaylandıktan Sonra Defter Onaylama/Oluşturma Gibi Bir İşlem Yapılması Gerekmekte Midir?

Sistem üzerinden KDV Beyannamesi onaylandıktan sonra veya herhangi başka bir zamanda defter onaylanması/oluşturulması gibi bir işlem yapılması söz konusu değildir.

 

 

 

 


Kaynak: GİB
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER

Defter beyan sistemine geçen işletme defteri mükellefi 2018 yılına ait olup 2019 yılında verilecek beyannameleri nasıl verecektir?

 

 

 

İşletme usulü defter beyan sistemi uygulamasının başlangıcı nedir?

 

 

Defter Beyan sistemi üzerinden düzeltme beyannamesi nasıl verilir?

 

 


Önceki İçerik7166 sayılı kanun kapsamında işe alacağım personel 2018 yılı sonu personel sayıma ilave olması mı gerekir?
Sonraki İçerik7166 sayılı kanun kapsamında işe alınan personele sağlanan gelir vergisi ve damga vergisi istisnası muhtasar beyannamede nasıl gösterilir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz