Ana Sayfa Haberler Davos Bitcoin’i vurdu

Davos Bitcoin’i vurdu

960
0

Birkaç gündür devam eden Dünya Ekonomik Forumu Davos Zirvesi’nde kripto para birimleri piyasalarına da değinildi.

Birleşik Krallık Merkez Bankası Baş Danışmanı Huw van Steenis, kripto para birimlerinin temel finansal testlerde başarısız olduklarını belirtti.

BCG Digital Ventures adlı yatırım şirketinin kurucusu Jeff Schumacher ise, Bitcoin değerinin sıfıra ineceğini ifade etti.

Bu açıklamaları takip eden son 24 saatte, 83 kripto para birimi düşüş eğilimi gösterdi.

Bitcoin ise bu süre zarfında yüzde 0.88 düşüş ile 3,573 dolara geriledi.

En yüksek hacimli 10 kripto para biriminden yalnızca Tron artış gösterdi.

Kripto para platformu Circle’ın CEO’su Jeremy Allaire, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Allaire, kripto para birimlerini büyük ölçüde güvence altına alan teknolojinin geleceğimiz için bir temel oluşturduğunu düşündüğünü belirtti.

 

 

 


Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikEmlak Vergisi Oranları nedir?
Sonraki İçerikBrüt Asgari Ücret 2019

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz